Nieuws

Beschermhoes Nesling Harmonicadoek

05-10-2017

De beschermhoezen zijn volop verkrijgbaar. Bescherm uw Nesling harmonicadoek eenvoudig met een speciaal daarvoor bestemde beschermhoes. Zo kunt u het doek laten hangen en wordt het toch beschermd tegen invloeden van buitenaf. Wel zo handig!

Zomerhitte

22-08-2016

Bescherm uzelf goed tegen de zon want die is schadelijk voor de huid. Een schaduwdoek van Nesling beschermt maar liefst voor 95% tegen UVA en UVB (getest door TNO).

Dreamsail driehoek 4m leverbaar!

26-07-2016

Bij NeslingSchaduwdoeken.nl is er vanuit eigen voorraad nog wél leverbaar: Dreamsail creme driehoek 4m en Coolfit antraciet vierkant 5m. Bij de fabrikant zelf is dit product niet meer voorradig dit jaar. Dus bestel snel!
http://www.neslingschaduwdoeken.nl/schaduwdoek/waterdicht-dreamsail/driehoek-waterdicht-4x4x4-creme.html 

Buiten in de regen

04-07-2016

Terwijl het regent toch lekker buiten blijven zitten. Dat kan onder een Dreamsail schaduwdoek van NESLING.

Zon op komst!

04-05-2016

De zon komt er nu echt aan, vanaf hemelvaartsdag verschijnen er temperaturen van boven de twinting graden! Wilt u wel genieten van de warmte maar zich ook goed beschermen tegen te zon, dat kan. Met de zonwering van NESLING bent u beschermt tegen UV tot wel 95%.

Nieuw uiterlijk van de webshop

23-03-2016

Een nieuwe uiterlijk maar nog steeds even vertrouwd! De nieuwe webshop is nu ook goed geschikt voor tablets en smartphones. Omdat onze klant daar steeds meer gebruik van maakt vonden we het belangrijk om daar op in te spelen. Ook is het assortiment verruimd!

2e Paasdag showtuin en tuinwinkel open

22-03-2016

Op Tweede Paasdag is de showtuin en tuinwinkel geopend tussen 10 en 17 uur. Bekijk het online assortiment live en maak gebruik van de kennis over het product. Voor de kinderen is er een kleurtafel met échte eieren! De winnaar krijgt een prachtige groentekist cadeau waarin diverse soorten groenten gekweekt kunnen worden. Wees welkom!

NIEUW: Pergola's van Douglashout

17-03-2016

De pergola's van Nesling worden weer volop geleverd en vanaf nu in het mooie Douglashout in plaats van Vurenhout.

© Developed by CommerceLab