Meer informatie over webwinkel NESLINGSCHADUWDOEKEN.NL

Neslingschaduwdoeken.nl is onderdeel van hoveniersbedrijf HOLSTO TUINEN & BUITENLEVEN in Olst. Naast het hoveniersbedrijf en Neslingschaduwdoeken.nl behoort een showtuin, tuinwinkel en online winkel www.detuinwebshop.nl

Waarom het merk NESLING?
Er is gekozen voor het Nederlandse merk Nesling vanwege haar mooie productassortiment in combinatie met goede prijs. En ook omdat het een Nederlands bedrijf is die zelf verantwoordelijkheid neemt voor het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van haar assortiment. De betrokkenheid is daardoor hoog; zowel naar de producten, naar ons als naar de eindgebruiker toe. En dát is minstens zo belangrijk.

Het assortiment is in de loop der tijd uitgebreid met douglas pergola's waar het uitschuivende harmonicadoek in past en er is een rails bij gekomen waarover het ophangpunt van het schaduwdoek omhoog en omlaag geschoven kan worden. Voor het harmonicadoek is een oplossing bedacht voor de winter: een beschermhoes. Zo kunt u het doek laten hangen buiten het zonseizoen en tovert u het doek eenvoudig tevoorschijn op de eerste warme dagen van het nieuwe jaar.

Aan u een zonnige groet en veel plezier gewenst met uw nieuwe aankoop!

Brendan Adams & Evelien van Adrichem